FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 
 
 Samsung S4 - opinie Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
mobil1994



Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 201
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódzkie

PostWysłany: Sob 20:36, 24 Sty 2015 Powrót do góry

Cześć.

Mam okazję wyrwać w abonamencie ten telefon - Samsunga S4. Mam okazję a i chce ten telefon. Mam jednak pytanie czy ktoś z Was go użytkuje  Jakie opinie macie o tym telefonie Question Bateria w miarę, czy ładowanie często Question Aktualnie mam Lumię i Windows'owi 7.8 dziękuje, mimo że bateria u mnie 3-5 dni.
Więc czekam na opinie.

Z góry dzięki.


Ostatnio zmieniony przez mobil1994 dnia Sob 20:37, 24 Sty 2015, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PolakMaly



Dołączył: 20 Sty 2013
Posty: 114
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Nie 12:34, 25 Sty 2015 Powrót do góry

Mam S4 i jak rano mam 100% baterii to na wieczór schodzi poniżej 40%.
Poza tym telefon zajebisty.
Zobacz profil autora
mobil1994



Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 201
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódzkie

PostWysłany: Nie 12:41, 25 Sty 2015 Powrót do góry

PolakMaly napisał:
Mam S4 i jak rano mam 100% baterii to na wieczór schodzi poniżej 40%.
Poza tym telefon zajebisty.


A mógłbyś kolego tak wypunkować jego plusy i minusy Question
Aparat Question Zdarzają się zawieszki jakieś Question Ekran faktycznie jest jakiś tam glass że się nie porysa Question
Zobacz profil autora
KubaEEV



Dołączył: 06 Lut 2009
Posty: 229
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Piaseczno

PostWysłany: Nie 18:56, 25 Sty 2015 Powrót do góry

mobil1994 napisał:
PolakMaly napisał:
Mam S4 i jak rano mam 100% baterii to na wieczór schodzi poniżej 40%.
Poza tym telefon zajebisty.


A mógłbyś kolego tak wypunkować jego plusy i minusy Question
Aparat Question Zdarzają się zawieszki jakieś Question Ekran faktycznie jest jakiś tam glass że się nie porysa Question



Gorilla Glass czy jak to się tam zwie to chyba delikatna ściema. Kluczyki , portfel w kieszeni z telefonem sprawią że na pewno będziesz miał rysy. Wiadomo każdy dba jak ma. Ogólnie miałem trochę Samsungów w swoich rękach i zawsze z którymś coś się działo. Osobiście polecam Ci SONY. Jak dla mnie o wiele lepszy od Samsunga. Ale każdy ma swoje zdanie Wink
Zobacz profil autora
PolakMaly



Dołączył: 20 Sty 2013
Posty: 114
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pon 14:38, 26 Sty 2015 Powrót do góry

Kilka razy mi upadł bez etui i ekran cały, jedynie chromowana ramka ma kilka oznak tych upadków.

Plusy są takie że jest dobry głośnik, nie zacina się ( mam zajęte 83% pamięci ) no i w sumie to nie wiem co więcej Ci tu powiedzieć.
Jeden minus to ta bateria.

Aparat jest całkiem niezły jak na telefon. Tylko filmy kiepsko się nim nagrywa, małe poruszenie dłoni a na filmie wychodzi jakbyś się wyłożył.
Zobacz profil autora
mobil1994



Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 201
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódzkie

PostWysłany: Pon 20:16, 26 Sty 2015 Powrót do góry

Tak czy owak, dzięki Panowie za wszelkie opinie
Moderatorzy niech zdecydują czy usuwamy wątek czy tylko zamykamy.

Dzięki Exclamation
Zobacz profil autora
biesecko



Dołączył: 24 Paź 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pon 21:02, 24 Paź 2016 Powrót do góry

o jak fajnie, że znalazłem ten wątek Smile własnie się zastanawiam nad nowym telefonem, i jednym z nich jest właśnie owy samsung, więc dzięki wam się nieco dowiedziałem
Zobacz profil autora
alffjet



Dołączył: 28 Lis 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pon 19:14, 28 Lis 2016 Powrót do góry

moim zdaniem samsungi są słabymi telefonami Wink wolę sony, bo w przeciwieństwie do samsungów jeszcze nigdy mnie nie zawiodła ta marka
Zobacz profil autora
adam874



Dołączył: 20 Gru 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Wto 12:03, 20 Gru 2016 Powrót do góry

To jest niesamowita maszyna. Lepszy niż S3 mam go do teraz od 2013 roku
Zobacz profil autora
4young



Dołączył: 24 Sty 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Wto 17:48, 24 Sty 2017 Powrót do góry

Ja bym na Twoim miejscu zainwestowała w trochę nowszy model o ile możesz sobie na to pozwolić.
Zobacz profil autora
Iwo88



Dołączył: 09 Lut 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Czw 15:40, 09 Lut 2017 Powrót do góry

Bardzo dobry telefon i teraz dodatkowo tani
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 
 
Regulamin